De 5 beste zelfhulpboeken van Fabian Paagman

Ontdek de kracht van Tsjaikovski

Fabian Paagman voert als directeur-eigenaar van Paagman samen met zijn zus Nadine de dagelijkse leiding over één van de innovatiefste, leukste, inspirerendste en spannende bedrijven in Den Haag en omgeving.

Als vader van twee jongens heeft hij naast een druk werkbestaan thuis ook voorleesverplichtingen. Hoe je die dingen goed kunt combineren is in deze top 5 van zelfhulpboeken te lezen.

Paagman is vooral bekend als boekhandel, maar verkoopt in de vestiging in het Statenkwartier ook kantoorartikelen, muziek, heeft een postbalie en een groot café waar op doordeweekse avonden ook avondmaaltijden worden geserveerd. Ook in het centrum van Den Haag en in Delft zitten twee mooie Paagman winkels!

  1. Kunnen is zilver, willen is goud – Paul Arden

Hoe kun je het meeste uit jezelf halen. Het gaat niet om talent. Het gaat erom of je het wilt. Gevat en vol vaart, laat reclametopman Paul Arden zien hoe waardevol ontslag kan zijn en waarom het vaak beter is om een fout te maken dan om alles goed te doen.

  1. Geluk is DOM – Patrick van Hees

Wat zijn de drie bouwstenen om gelukkig te worden en te blijven?
Doelen, Oplaadpunten, Mensen: de drie pijlers voor geluk. Het gaat er niet om wat je meemaakt, maar hoe je ermee omgaat.

  1. Een werkweek van 4 uur – Timothy Ferriss

Timothy Ferriss heeft het achterhaalde idee van ‘eerst werken, dan leven’ ingeruild voor een rijk leven in het hier en nu. Niet geld stelt je daartoe in staat, maar de nieuwe economische factoren tijd en mobiliteit.

  1. Je moet (bijna) niks – Lianne Keemink

In dit boek leidt Lianne Keemink je rond in haar verhaal en de beginselen van zelfhulp. Dit boek gaat over het belang van passief gedrag en negativiteit, de zin en onzin van The Secret, de balans vinden tussen willen en moeten, en Echte Liefde. Het bevat héél veel concrete tips waar zelfs de meest cynische geest mindful van wordt.

  1. Grip – Rick Pastoor

In dit boek deelt Blendle-man Rick Pastoor zijn razendslimme werkmethode GRIP, die hij door de jaren heen ontwikkelde. Zijn no-nonsense aanpak leert je hoe je rust, ruimte en richting in je werkweek krijgt.

En zodra je grip hebt, ontstaat er ruimte voor grotere plannen en levensdromen.

Ontdek de kracht van Tsjaikovski

De Vijfde van Tsjaikovski! Een goed voorbeeld van hoe muziek je kan stimuleren om het beste in jezelf naar boven te halen. Krachtig, opzwepend; aanjagend zelfs, en daarmee dé soundtrack die je inspireert en ondersteunt bij het realiseren van grote en kleine dromen! Alsof Tsjaikovski in je oor fluistert: ”Je kan het! Ik geloof in je. Droom. Wees ambitieus. Dit is je moment: maak het waar en word je eigen held!”

Dat thema: de held in jezelf ontdekken en je eigen held worden, hebben we als Residentie Orkest omarmt. De maand maart wordt de maand waarin we jou helpen je eigen held te worden. Ontdek de kracht van Tsjaikovksi en word je eigen held.

Lees verder