Update Covid-19: Alle concerten t/m 8 november geannuleerd

Op 13 oktober 2020 is van overheidswege bekendgemaakt dat er strengere maatregelen getroffen dienen te worden om verdere verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan. Tot onze spijt betekent dit dat de concerten van het Residentie Orkest in het Zuiderstrandtheater, Nieuwe Kerk, Theater De Nieuwe Regentes en Fokker Terminal tot en met 8 november 2020 worden geannuleerd.

Mocht u kaarten hebben voor een concert in deze periode, dan neemt de kassa van het Zuiderstrandtheater zo snel mogelijk contact met u op over de verdere afwikkeling. Om overbelasting te voorkomen, doen wij het dringende verzoek op dit moment geen contact op te nemen met onze klantenservice of de kassa van het Zuiderstrandtheater. We verwachten over twee weken een besluit te kunnen nemen over de concerten na 8 november a.s.

Uiteraard willen wij in deze tijd niets liever dan live concerten geven voor u. Helaas is dat onder de huidige omstandigheden niet mogelijk. Ook met het nieuwe maximum van dertig personen in de zaal voelt het niet goed een concert door te laten gaan. Wij zijn immers verantwoordelijk voor de gezondheid van u en onze musici. Natuurlijk spelen we weer voor u zodra dit kan!

We hopen oprecht u snel weer te mogen ontvangen.

GA TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT