Vrienden van
het Residentie Orkest

De Vereniging Vrienden van het Residentie Orkest draagt al bijna 75 jaar bij aan het succes van het Residentie Orkest Den Haag. Ruim 1400 liefhebbers van klassieke muziek ondersteunen ieder seizoen de artistieke, educatieve, en maatschappelijke projecten van het orkest. Zo spelen de hoornisten op gloednieuwe hoorns, die dankzij een succesvolle crowdfundingsactie van de Vrienden zijn aangeschaft. U bent al Vriend vanaf 50 euro per seizoen.

Het Vriendenlidmaatschap is één van de mogelijkheden om het Residentie Orkest te steunen. U kunt zich ook aan het Residentie Orkest verbinden als donateur of lid worden van onze Business Circle. Ook is het mogelijk om het Residentie Orkest op te nemen in uw testament.

Word nu Vriend

We verwelkomen u graag als Vriend! Bekijk de verschillende mogelijkheden en bepaal welk lidmaatschap het beste bij u past.

Over de Vrienden

Al bijna 75 jaar ondersteunt de Vereniging Vrienden het Residentie Orkest in zijn ambities. Lees hier alles over deze bijzondere vereniging.

Activiteitenprogramma

Repetitiebezoeken, workshops en verdiepingscursussen. Voor de Vrienden is er een uitgebreid activiteitenprogramma samengesteld.

Contact

Heeft u vragen over de Vereniging Vrienden van het Residentie Orkest? Neem contact op met Yolande Zuijdgeest. Zij helpt u graag verder.

Yolande Zuijdgeest
Development & Relations
yolande.zuijdgeest@residentieorkest.nl
070-8800215