Activiteiten

Alleen voor onze Vrienden

Kijkje in de keuken

Reguliere bezoekers zien alleen het eindresultaat van een week repeteren. De Vrienden daarentegen geven we graag een kijkje in de keuken van het Residentie Orkest. Tijdens vier repetities kunt u zelf de interactie tussen musici en de dirigent van dichtbij meemaken. Voorafgaand aan de repetitie en in de pauze ontmoet u andere Vrienden en de musici met een lekker kopje koffie of thee. De repetities vinden plaats in de repetitieruimte aan de Meppelweg of in het Zuiderstrandtheater.

Kijkje achter de schermen bij La Bohème

Dit jaar speelt het Residentie Orkest in de productie van La Bohème in samenwerking met de Nationale Opera & Ballet. We nemen u graag mee achter de schermen van de Stopera tijdens de orkest-toneelrepetitie op zaterdag 25 november 2017 van 12:00 – 16:30 uur. Koffie/thee en lunch wordt voor u verzorgd.

Vriendenfoyer

De Vriendenfoyer is gratis toegankelijk voor alle Vrienden. Kom gezellig langs voor een drankje in de pauze van de Symphonic Friday M concerten. Als Vriend ontvangt u 10% korting op deze serie.

Exclusief voor Gouden & Platina Vrienden

Het jaarlijkse Zomerconcert – 7 juni 2018
“Een heuse traditie”, zo noemde voorzitter Han Moraal het Zomerconcert in 2017. Dit jaar vindt het concert voor Gouden en Platina Vrienden weer plaats in een bijzondere locatie: de Abdijkerk in Loosduinen. Bent u er weer bij? Let op: max 2 kaarten per Gouden/Platina Vriend.

Exclusief voor Platina Vrienden

Koningsdagconcert – 27 april 2017
Alle Platina Vrienden ontvangen een uitnodiging voor het sprookjesachtige Koningsdagconcert op 27 april 2017. Laat u betoveren door Hannes Minnaar op de piano, en beleef de duizend-en-een-nachten van Sheherazade live.

Aanmelden

Via onderstaand formulier kunt u aanvinken welke activiteiten u (en eventuele Mede-Vriend) wilt bestellen. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met de kassa van het Zuiderstrandtheater via 070 88 00 333, of het papieren bestelformulier per post terugsturen.

  • Ik wil dit seizoen graag mijn contributie verhogen:
  • Tickets a €49.50
  • Atrium Meppelweg 339, Den Haag
  • Zuiderstrandtheater, Scheveningen
  • Zuiderstrandtheater, Scheveningen
  • Abdijkerk, Loosduinen