Vrolijke peuterconcerten en spannende Frankenstein

In november brengt het Residentie Orkest Den Haag twee heerlijke programma’s speciaal voor de jongste bezoekers. Zaterdag 16 november is het genieten voor de allerkleinsten bij de peuterconcerten in De Nieuwe Regentes. Zondag 17 november, ook in De Nieuwe Regentes, is er voor zesplussers spannend en grappig muziektheater over monsters en mensen bij de voorstelling Frankenstein.

PEUTERCONCERTEN
za 16 nov, 11.00 en 13.00 uur in De Nieuwe Regentes, Den Haag
Met klassieke muziek kun je niet vroeg genoeg beginnen. Want hoe eerder je kinderen laat kennismaken met al die bijzondere klanken en melodieën, hoe meer je hun geesten opent voor toekomstige ervaringen. Bij de peuterconcerten hoor je de leukste en vrolijkste muziekstukken. Stilzitten hoeft niet, want iedereen mag gezellig meedoen en meezingen. En na afloop mogen de dreumesen en peuters zelf instrumenten uitproberen.

Voor alle leeftijden, gratis voor kinderen tot twaalf jaar, volwassenen: 15 euro.

FRANKENSTEIN
zo 17 nov, 11.00 uur in De Nieuwe Regentes, Den Haag
De jonge onderzoeker Victor F. werkt bezeten aan zijn grote droom: het ontrafelen van het geheim van het leven. In zijn laboratorium knutselt hij met de beste bedoelingen uit losse onderdelen een wezen. Op een stormachtige nacht past alles precies in elkaar: het is gelukt, het leeft! Of is zijn experiment juist verschrikkelijk mislukt? Frankenstein van regisseur Pepijn Cladder is een spannende en grappige muziektheatervoorstelling over macht en onmacht, kansen en onmogelijkheden, grenzen en geweten.
Leeftijd: 6+, kinderen 10 euro, volwassenen 15 euro.

Voor meer persinformatie: Margarétha Moerkerke, t: 020 612 7000, e: margaretha@publicy.nl

www.ThePublicityCompany.com, Facebook, Twitter

GA TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT