Word onze Vriend

Klassiek beleef je samen

Vier redenen om Vriend te worden

Artistieke excellentie

Het Residentie Orkest is een van de beste orkesten van Nederland. De Vrienden dragen zorg voor de artistieke excellentie van het Residentie Orkest waaronder de aanschaf van bijzondere en goede muziekinstrumenten. Daarnaast realiseren de Vrienden vele innovatieve en bijzondere projecten, zoals dit jaar de One Minute Symphony.

Vrienden staan dichtbij het orkest

Vrienden zijn meer dan gewone bezoekers. Tijdens Vriendenactiviteiten ontmoeten Vrienden onze musici en dirigenten. Wilt u weten welk boek Nicholas Collon momenteel leest of hoe Jan Willem de Vriend zich voorbereidt op een concert? U kunt het hen zelf vragen.

Als eerste op de hoogte

Door middel van de digitale Vriendennieuwsbrief blijven Vrienden op de hoogte van de laatste nieuwtjes binnen het orkest. Tevens ontvangen zij als eerste de seizoensbrochure en wordt het LIVE magazine thuisbezorgd.

Mooie kortingen

Vrienden ontvangen gegarandeerd 10% korting op de Symphonic Friday M serie en de kamermuziekserie Up Close & Personal. Natuurlijk ontvangt u ook door het seizoen heen mooie aanbiedingen.

Mede-Vriend

Het Vriendenlidmaatschap is geldig voor één persoon. Wilt u samen profiteren van de voordelen van het lidmaatschap? Voor slechts €25 is uw partner op hetzelfde adres mede-Vriend van het Residentie Orkest. Als medesupporter profiteert u van precies dezelfde voordelen, maar ontvang u geen eigen ledenpas. Ook versturen we maximaal één Symphonic Magazine per huisadres.

Ja, ik word graag Vriend!