Word onze Vriend

Klassiek beleef je samen

Vijf redenen om Vriend te worden

ARTISTIEKE EXCELLENTIE

Het Residentie Orkest wil op het hoogst mogelijk niveau musiceren. Hiervoor zijn niet alleen de beste instrumenten maar ook topdirigenten en topsolisten voor nodig. De Vrienden maken dit mogelijk.

KLASSIEKE MUZIEK IS VOOR IEDEREEN

Klassieke muziek is voor iedereen, maar het is niet voor iedereen een vanzelfsprekende keuze. Daar willen wij verandering in brengen. Zo is bijvoorbeeld de Starter voor concerten gratis voor alle bezoekers met dank aan de Vrienden.

KLASSIEK BELEEF JE MET VRIENDEN

Als Vriend ontmoet u andere liefhebbers van klassiek maar ook onze musici en dirigenten bij onze exclusieve Vriendenactiviteiten. Met Vrienden is het nog meer genieten!

KORTINGEN OP CONCERTEN

U ontvangt als Vriend 10% korting op de serie Symphonic Friday M en de kamermuziekserie Up Close & Personal. Tijdens het seizoen ontvangt u daarnaast mooie aanbiedingen, speciaal voor Vrienden.

ALS EERSTE OP DE HOOGTE

Als Vriend krijgt u als eerste de seizoensbrochure thuisgestuurd en bent u als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes binnen het orkest. Tevens ontvangt u tweemaal per seizoen het LIVE Magazine.

Ja, ik word vriend

Mede-Vriend

Het Vriendenlidmaatschap is geldig voor één persoon. Wilt u samen profiteren van de voordelen van het lidmaatschap? Voor slechts €25 is uw partner op hetzelfde adres mede-Vriend van het Residentie Orkest. Als medesupporter profiteert u van precies dezelfde voordelen, maar ontvang u geen eigen ledenpas. Ook versturen we maximaal één Symphonic Magazine per huisadres.